SABLARE MANUALA

Oferta noastra pentru sablarea manuala este proiectata pentru a va asigura servicii de inalta calitate pentru diverse ansambluri metalice. In cabina noastra de sablare manuala, putem manipula piese cu dimensiuni de pana la 14 metri lungime, 2,5 metri inaltime si 3,5 metri latime, avand o greutate maxima de 20 de tone.

Procesul meticulos de sablare este efectuat conform standardelor ISO 8501-1, unde folosim alice metalice pentru a asigura o curatare optima, situata intre gradele Sa 1 si Sa 3, si obtinand rugozitati adecvate in intervalul R1-R3.

Preturile competitive pentru serviciile noastre de sablare manuala incep de la 2 euro/mp + TVA pentru o sablare de tip Sa 1 si de la 12 euro/mp pentru o sablare de tip Sa 3, acestea variind in functie de tipul si dimensiunile materialelor.

In plus, pentru a preveni aparitia ruginii in timpul transportului, va putem oferi si aplicarea unei protectii cu grund sudabil (pasivare) pe piese. Aceasta optiune aditionala este recomandata si poate fi inclusa in serviciile noastre, la preturi incepand de la 4,1 euro/mp + TVA.

sablare manuala

SABLARE MANUALA – COLABORARE SI PERSONALIZARE

Echipa noastra de profesionisti in sablare manuala are o vasta experienta in domeniu si este dedicata in totalitate furnizarii rezultatelor de cea mai inalta calitate. Fiecare piesa este tratata cu atentie si precizie, iar procesul nostru riguros de control al calitatii garanteaza ca fiecare ansamblu metalic va indeplini cele mai exigente standarde.

Prin alegerea serviciilor noastre de sablare manuala, beneficiati de un parteneriat fiabil si de incredere pentru toate nevoile dvs. de prelucrare a metalelor. Indiferent de complexitatea sau dimensiunea proiectului, va garantam ca veti primi rezultate de exceptie, realizate cu profesionalism si atentie la detalii.

In plus, suntem intotdeauna deschisi la colaborare si personalizare pentru a satisface nevoile specifice ale clientilor nostri. Daca aveti cerinte particulare sau solicitatii speciale, nu ezitati sa ne contactati si vom face tot posibilul sa va indeplinim cerintele.

Cu serviciile noastre de sablare manuala, puteti avea incredere ca ansamblurile dvs. metalice vor fi pregatite in mod corespunzator pentru a indeplini cele mai inalte standarde de calitate si performanta.

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre de sablare manuala si cum va putem ajuta sa indepliniti obiectivele dvs. de productie, nu ezitati sa ne contactati.

CERE OFERTA