SABLARE AUTOMATA PROFILE SI TABLE

Cu o experienta solida si o echipa dedicata, suntem alegerea perfecta pentru toate nevoile dvs. de sablare automata.

Cu doua instalatii de sablare automate de ultima generatie – Roesler si Gietart Sprint 2.6 – suntem pregatiti sa oferim solutii complete si eficiente pentru diversele nevoi ale clientilor nostri.

  • Cu instalatia de sablare automata Roesler din dotare, putem asigura servicii de sablare automata pentru europrofile, tevi, corniere, conform ISO 8501-1. Sablarea se realizeaza cu alice metalice, asigurandu-se un grad de curatare intre Sa 1 si Sa 2 1/2 si rugozitate in zona R3-R4. Dimensiunile maxime ale pieselor sunt 12 m x 0,4 m x 0,8 m. Sablarea facandu-se pe o instalatie cu role, cel putin una dintre laturile pieselor trebuie sa fie dreapta (fara gusee, placi, adaosuri, etc.)
  • Cu instalatia de sablare automata Gietart Sprint 2.6 putem asigura servicii de sablare pentru table, conform ISO 8501-1. Sablare cu alice metalice, cu un grad de curatare intre intre Sa 1 si Sa 2 1/2 si rugozitate in zona R3-R4.

sablare automata

Vitezele de sablare fiind foarte mari, putem asigura sablare la preturi incepand cu 0,075 eur/tona + TVA sau 2,2 eur/mp + TVA, in functie de tipul si dimensiunile materialelor.

SABLARE AUTOMATA – SERVICII COMPLEMENTARE

În plus fata de serviciile de sablare, oferim si servicii complementare precum pasivarea cu grund sudabil pentru a proteja si prelungi durata de viata a pieselor tratate. Preturile incep de la 4,1 eur/mp + TVA.

La Chiulan SRL, suntem mandri sa oferim calitate, eficienta si profesionalism in fiecare proiect de sablare. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului dvs., suntem aici pentru a oferi solutii personalizate si rezultate de inalta calitate.

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre de sablare automata si cum va putem ajuta sa indepliniti obiectivele dvs. de productie, nu ezitati sa ne contactati.

Trimiteti acum o cerere de oferta la adresa de email office@chiulan.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!

CERE OFERTA