DEBITARE CU PLASMA

Debitarea cu plasma este o tehnica versatila si eficienta, iar la Chiulan SRL, suntem dedicati sa va oferim solutii personalizate care sa corespunda exact cerintelor dvs. Cu o experienta solida in domeniu si echipamente de ultima generatie, va garantam rezultate precise si de calitate superioara.

CE REPREZINTA DEBITAREA CU PLASMA

Procedeul de debitare cu plasma consta in taierea precisa a materialelor conductoare de electricitate, cum ar fi otelurile si alte metale, folosind un pistol special echipat cu un jet de plasma.

In acest proces, un gaz inert sau, uneori, aer comprimat este introdus in zona de debitare printr-o duza cu presiune mare. In acelasi timp, un arc electric este creat intre duza pistolului si materialul de lucru. Arcul electric incalzit transforma gazul intr-o plasma extrem de fierbinte si ionizata. Aceasta plasma este suficient de puternica pentru a taia metalul si pentru a indeparta materialul topit din zona de taiere, asigurand astfel o precizie si eficienta remarcabile in procesul de debitare.

DEBITARE CNC CU PLASMA

Serviciile noastre de debitare CNC cu plasma pentru otel acopera o gama variata de dimensiuni si specificatii:

  • Grosime: intre 1,5 si 40 mm
  • Latime: pana la 3,1 metri
  • Lungime: maxim 13 metri

Fie ca aveti nevoie de o taiere precisa sau de contururi complexe, echipa noastra experimentata poate gestiona orice cerinta cu abilitate si atentie la detalii.

La Chiulan SRL, ne preocupam de confortul si satisfactia clientilor nostri. De aceea, va oferim flexibilitate in alegerea materialului: puteti furniza materialul necesar sau puteti beneficia de stocurile noastre curente, ce includ otel de inalta calitate precum S235JR sau S355J2.

Calitatea este un element esential al serviciilor noastre. Respectam cele mai inalte standarde de calitate, iar calitatea debitarii cu plasma se incadreaza in gama 3-4, conform standardului IS 9013. Astfel, va asiguram ca veti primi produse finite de cea mai buna calitate.

 

DEBITARE CU PLASMA – AVANTAJE

  • Eficienta ridicata
  • Capacitatea de a taia materiale cu grosimi cuprinse intre 1.5 si 40 mm, in functie de tipul de material si de puterea sursei de plasma;
  • Zona afectata termic este mai extinsa decat in cazul tăierii cu laser, dar ramane relativ mica, mai ales in cazul plasmelor de inalta definitie;
  • Calitatea tăierii este excelenta, iar piesele realizate cu plasma de inalta definitie nu necesita finisaje suplimentare;
debitare plasma

Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului dumneavoastra, suntem aici pentru a va oferi solutii personalizate si adaptate nevoilor dvs.

Contactati-ne astazi si lasati-ne sa va demonstram avantajele colaborarii cu Chiulan SRL pentru proiectul dumneavoastra de debitare cu plasma.

Trimiteti acum o cerere de oferta la adresa de email office@chiulan.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!

CERE OFERTA