COMPANIE

Infiintata in anul 1994, CHIULAN s.r.l. a devenit de-a lungul anilor un producator competitiv de structuri metalice sudate, datorita calitatii, promptitudinii, capacitatii de productie si nu in ultimul rand flexibilitatii de care da dovada la fiecare proiect.

Fabrica de productie din localitatea Caransebes poate livra lunar pâna la 600 tone de structuri metalice sudate, cu aproximativ 60 de angajati direct productivi, cu o larga experienta in domeniu, asistati de ingineri specializati.

Elementele de confectii si structuri metalice sunt executate cu respectarea standardelor tehnice si de calitate în vigoare, completate de cerintele speciale ale proiectantilor si clientilor.

Utilajele folosite sunt de ultima generatie. Societatea mentine un sistem integrat de management pentru Calitate, Mediu si Sanatate si Securitate in munca (ISO9001, 140001, 45001), sistem certificat de TUV CERT Austria.

De asemenea, societatea are omologate procedee de sudare si sudorii sunt autorizati de TUV CERT Austria respectiv ISCIR Timisoara.

Detinem certificare TUV pentru executie in fabrica respectand prescriptiile normei EN1090, clasa EXC4, inginer sudor international, personal si echipamente certificate pentru controlul nedistructiv al sudurilor (vizual, lichide penetrate, pulberi magnetice, ultrasonic).

Folosim Tekla Structures pentru detalierea produselor si un soft dezvoltat de noi pe platforma Apple pentru programarea, pregatirea si urmarirea fabricatiei. Astfel, clientul nostru poate sti in orice moment – in timp real – in ce stadiu de fabricatie se afla orice piesa din comanda.

Acolo unde se doreste, se poate realiza si montajul structurilor metalice cu echipe specializate proprii, avand experienta necesara demonstrata.

In decursul ultimilor ani s-au livrat anual peste 3500 tone structura metalica, am montat sisteme de inchideri cu panouri sandwich, sisteme casete – vata
– tablã, tabla cu cuta inalta si vata pentru acoperis (peste 2.000.000 mp)

CAPABILITATI

Putem produce ansamble de structuri metalice cu gabarite de pana la 24 m lungime, 4 m lātime, 3,5 m inaltime si greutate maxima 20 tone. In conditii speciale, putem manipula piese de pânã la 40 tone.

Lista cu utilajele principale disponibile este urmatoarea:

 • 1 pod rulant de 20 tone bigrinda, 3 poduri rulante de 10 tone, 2 poduri rulante de 5 tone, 1 pod rulant 2,5 tone, Konekranes
 • Instalatie de debitare CNC cu plasma si oxigaz, 1 capat de taiere, 3000×13000, grosime maxima 40 mm pentru plasma si 120 mm pentru oxigaz
 • Instalatie de debitare laser 20 Kw, 3000 mm x 12000 mm, grosime maxima 50 mm pentru otel carbon
 • Instalatie de sablare automatã Roesler, sectiuni maxime 400 mm x 800 mm
 • Instalatie de sablare automatà Gietart Sprint 2.6, sectiuni maxime 2500 mm x 600 mm
 • 12 instalatii de sudare în curent pulsat, peste 350 A, EWM
 • Instalatii de vopsire, airless si airmix, electrostatic lichid
 • Cabina pentru sablare manuala 5,0 m x 5,0 m x 15,0 m
 • Cabina pentru vopsire 4,0 m × 4,0 m x 15,0 m
 • Echipamente de ultima generatie pentru controlul US si cu pulberi magnetice
 • Spatii de productie acoperite si incalzite de cca 5000 mp
 • Upkant hidraulic 100 tf
 • Strunguri, freze, masini de gâurit, masinã de stantat si alte echipamente.

CERTIFICARI