I. INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului chiulan.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

II. DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru va pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile sa fie exacte.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea SC CHIULAN SRL, care își rezerva dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului chiulan.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de SC CHIULAN SRL. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisa din partea SC CHIULAN SRL.

Accesul si utilizarea paginii chiulan.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe chiulan.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina noastră. În orice alte situații, conținutul chiulan.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților chiulan.ro.

III. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor. SC CHIULAN SRL nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

SC CHIULAN SRL va depune diligențele în vederea verificării și testării materialelor încărcate pe site, dar se recomandă utilizatorilor să folosească un program antivirus cu privire la toate materialele descărcate de pe internet.

SC CHIULAN SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de pierdere, prejudiciu sau daună în baza de date sau în sistemul de operare create ca urmare a utilizării materialelor de pe site-ul SC CHIULAN SRL.

Astfel, SC CHIULAN SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele SC CHIULAN SRL, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului chiulan.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea SC CHIULAN SRL în lipsa unor acorduri scrise ulterioare, încheiate între SC CHIULAN SRL în calitate de prestator și client în calitate de beneficiar.

Conținutul paginii web chiulan.ro, a informațiilor și a altor materiale prezentate de Comunitatea chiulan.ro nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

IV. OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

SC CHIULAN SRL nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigura că va depune toate diligentele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată sa contacteze SC CHIULAN SRL prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât si asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

V. INFORMAȚII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră ca și utilizator în cazul creării unui cont, sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site. Orice persoană care vizitează site-ul chiulan.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site/pagină web își manifestă acordul în mod expres si neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către chiulan.ro, transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către chiulan.ro, a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate chiulan.ro; alte activități întreprinse de și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

SC CHIULAN SRL va păstra confidențialitatea acestor informații.

VI. MODIFICĂRI

SC CHIULAN SRL își rezervă dreptul, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului chiulan.ro, politica, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, deși vom fi atenți să anunțăm clienții despre aceste modificări.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării va rugam sa ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.